Djordee Stoffels

Djordee is de jongste aanwinst van het gedreven team. Hij heeft twee keer een half jaar stage gevolgd bij Swentibold Projectontwikkeling. Daar heeft hij alvast ervaring met vastgoedontwikkeling opgedaan, en sinds maart 2020 is hij in dienst getreden. Hij heeft nu dus ook een jaar ‘in het echt’ praktijkervaring.

Daarvoor heeft Djordee ‘bouwtechnische bedrijfskunde’ gestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Zijn rol binnen het team is vastgoedontwikkelaar.

Optimisme gaat over het zien van mogelijkheden, zonder de realiteit te ontkennen.

Op de vraag naar zijn meerwaarde en kwaliteiten binnen het team, antwoordt hij: “ik ben gedreven om snel te leren en te groeien in projectontwikkeling. Ik ben het jongste personeelslid van Swentibold en zit vol ideeën, heb een frisse blik en ben klaar voor vernieuwing in het vak”.

Zijn drijfveer is vooral: “losbreken van gebaande paden, en graag een nieuwe frisse wind willen brengen door de vastgoedwereld”.

Een lijfspreuk van Djordee is, “optimisme gaat over het zien van de mogelijkheden, zonder de realiteit te ontkennen”, maar ook “waarom doen we wat we altijd al deden?”.

Contact opnemen met Djordee?
dst@swentibold.nl
tel. 06 – 25 33 01 69

Ons team staat voor u klaar

Ieder heeft zijn specifieke kwaliteiten. Deze mix & match maakt dat we mooie projecten realiseren. Leer ons alvast een beetje beter kennen!