Mady Erkens

Mady is sinds 2007 werkzaam bij Swentibold Projectontwikkeling. Daarvoor heeft ze ruim drie jaar gewerkt als bouwkundig tekenaar en junior projectleider bij een architect (in het zuiden). Ze heeft dus al sinds 2004 ruime ervaring in het werkveld.

Haar afstudeerrichting aan de HTS bouwkunde is ‘architectuur’ en ‘algemene bouwkunde’.

De rol van Mady binnen het team is vastgoedontwikkelaar. “Vooral in de conceptfase voel ik mij als een vis in het water. Mooie plannen bedenken!” vertelt Mady. Maar ook, “het aansturen, begeleiden, laten groeien van stagiaires of junioren binnen het team,” heeft haar passie.

Ik ben een beelddenker, en heb een duidelijke visie over wat ergens moet komen.

Als meerwaarde voor het team en onderscheidende kwaliteiten ziet Mady, “de combinatie kunnen maken tussen creatief denken en technische vaardigheden. Ik ben een beelddenker, en heb een duidelijke visie over wat ergens moet komen.” En verder, “aandacht voor details. Ik kan mijn bouwkundige achtergrond goed inzetten bij de projecten van Swentibold”.

Wat haar drijft is vooral, “mooie plannen maken, die in alle facetten kloppen, en waar de uiteindelijke bewoner graag woont!”.

Contact opnemen met Mady?
mer@swentibold.nl
tel. 06 – 11 92 15 02

Ons team staat voor u klaar

Ieder heeft zijn specifieke kwaliteiten. Deze mix & match maakt dat we mooie projecten realiseren. Leer ons alvast een beetje beter kennen!