Roger van Eijs

Roger is directeur van Swentibold Projectontwikkeling, maar hij is in de dagelijkse praktijk vooral inhoudelijk bezig als projectontwikkelaar. Hij heeft het bedrijf opgericht in 2004.

Hij heeft HTS Bedrijfskunde gestudeerd en daarna twee Masters voltooid. Voordat hij met Swentibold is gestart, heeft Roger het ondernemersgilde binnen ASVB gevolgd. “Dat was een soort traineeship, waarbij je direct als ondernemer werd beschouwd.”

Het glas is altijd halfvol!

De onderscheidende kracht van Roger is dat hij goed kan denken vanuit het belang van de klant, bruggen kan slaan tussen partijen en in oplossingen denkt en hiervoor durft te gaan.

Zijn drijfveer in dit vak is vooral de afwisseling. “Geen dag is hetzelfde. Elk project is anders: de betrokken partijen, knelpunten, oplossingen, klanten, noem maar op… Vandaag heb je een afspraak bij een investeerder of een wethouder, de volgende dag ben je in overleg met de buurman over een boom.”

Een lijfspreuk van Roger is: “het glas is altijd halfvol!”

Contact opnemen met Roger?
rve@swentibold.nl
tel. 06 – 29 51 08 94

Ons team staat voor u klaar

Ieder heeft zijn specifieke kwaliteiten. Deze mix & match maakt dat we mooie projecten realiseren. Leer ons alvast een beetje beter kennen!