Hof van Reinald – Valkenburg aan de Geul

21 statige appartementen en 7 stadswoningen

Hof van Reinald ligt in een gebied dat aan de ene zijde wordt begrensd door de Reinaldstraat en aan de andere zijde door de Nieuweweg. Een groene omgeving en speelse transparantie karakteriseren de opzet van Hof van Reinald. Het van nature geaccidenteerde terrein van het Heuvelland maakt er op deze locatie op doordachte wijze deel van uit.

De 28 verschillende soorten woningen zijn in diverse bouwvolumes onderling met elkaar verbonden via sfeervolle, informele wandelpaden die zijn uitgevoerd in een warme, gebakken klinkerbestrating met een afronding van groene klimopwanden en hagen. De grootte van de woningen variëren van  110 tot 200 vierkante meter met ieder een eigen ruime balkon of stadstuin en een ondergrondse parkeerplaats!

Projectinformatie

Locatie:Valkenburg aan de Geul
Architect:CroonenBuro5
Aannemer:BAS Bouw
Status:Gerealiseerd
  

Een selectie uit onze mooiste vastgoedprojecten

Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in complexere (binnenstedelijke) projecten. Swentibold staat voor een frisse kijk op projectontwikkeling en stelt de wensen van de woonconsument als topprioriteit binnen haar projecten. Bekijk hieronder een selectie uit onze overige projecten.